Zakelijke lening

Ben jij op zoek naar een zakelijk krediet? Geen nood, er zijn vele opties om een zakelijke lening af te sluiten tegen aantrekkelijke prijzen. Zakelijk geld lenen is een optie waar veel ondernemingen gebruik van maken om hun bedrijf te financieren. Op die manier kan je je hoofd boven water houden of sneller groeien. Door een zakelijke lening af te sluiten bij een kredietverstrekker leg je de onderneming natuurlijk wel een verantwoordelijkheid in handen, de lening moet wel afbetaald worden waarna het bedrijf er hopelijk beter voorstaat dan voorheen.

Zakelijk krediet bij een bank
Bij veel banken kan je als bedrijf een zakelijke lening afsluiten, daarvoor moet je wel zorgen dat je een aantal documenten klaar hebt liggen om het zo snel mogelijk te regelen. Een zakelijk krediet afsluiten kan eenvoudig online bij je eigen bank waarna je vaak binnen korte tijd al reactie hebt. Uiteraard kan je ook bij een andere aanbieder van zakelijke kredieten een lening afsluiten. Hiervoor wordt dan vaak wel extra onderzoek gedaan naar de financiële staat van de onderneming.

Enkele aanbieders waar een zakelijke lening afsluiten mogelijk is:

Er zijn nog meer zakelijk krediet aanbieders, dit is slechts een overzichtelijke selectie

Zakelijke lening crowdfunden
Ook middels een crowdfunding campagne kan je aan een zakelijk krediet komen. Deze nieuwe manier van lenen wordt snel populair en er zijn inmiddels veel websites waar je een crowdfunding lening kan afsluiten.

Crowdfunding platformen waar een zakelijk krediet afsluiten mogelijk is:

Er zijn nog meer zakelijke crowdfunding aanbieders, dit is slechts een overzichtelijke selectie

Financial lease of zakelijke lening?
Naast een lening voor jouw bedrijf kan je ook naar een andere financieringsvorm kijken, namelijk financial lease. De laatstgenoemde vorm van financieren is alleen geschikt voor de aanschaf van transportmiddelen zoals auto’s en busjes, of voor machines zoals landbouw- en productiemachines.

Zakelijk lenen met BKR registratie

Heb je een BKR registratie en wil je met je bedrijf geld lenen? Dat kan lastig worden. Een zakelijke lening met een BKR registratie is dus niet altijd eenvoudig, maar iedere kredietverstrekker kijkt op een andere manier naar de aanvraag.