Geld lenen kost geld

Vergelijk en kies: 0 leningen voor jou

Informatie over kredietverstrekkers
Santander.nl

Santander.nl - Santander Consumer Finance S.A.

Adres: Vliegend Hertlaan 77, 3526, KT Utrecht, Nederland

Telefoon: 030 63 88 100

E-mail: klantenservice@santander.nl

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 13.50%

Looptijd: 1 jaar - 10 jaar

Leeftijd: 18 tot 75

Voorbeeld: Kredietbedrag 2500 €, termijn 72 maanden, rente bedrag 870.21 €, totaal bedrag: 3370.21 €, JKP 10.90%.

Saldodipje.nl

Saldodipje.nl - Saldodipje S.L.

Adres: Calle Pallars, 4 - 8, 25004, Lleida, Spanje

Telefoon: -

E-mail: klantenservice@saldodipje.nl

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 14.94%

Looptijd: 62 dagen - 1 jaar

Leeftijd: 18 tot 75

Voorbeeld: Kredietbedrag 1100 €, termijn 3 maanden, rente bedrag 17.98 €, totaal bedrag: 1117.98 €, JKP 13.61%.

Soscredit.nl

Soscredit.nl - Soscredit

Adres: Nederland

Telefoon: -

E-mail: info@soscredit.nl

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 14%

Looptijd: 3 maanden - 10 jaar

Leeftijd: 18 tot 75

Voorbeeld: Kredietbedrag 2500 €, termijn 72 maanden, rente bedrag 870.21 €, totaal bedrag: 3370.21 €, JKP 10.90%.

Online leningen zijn een handige en snelle manier om geld te krijgen wanneer je het nodig hebt. Van het indienen van je leningaanvraag tot het ontvangen van je resultaten, alles kan online gedaan worden. Bij Lenen365.nl kun je geld lenen met redelijke voorwaarden en flexibele aflossingsmogelijkheden.

Het gebruik van internetleningen is populairder geworden door hun gemak en snelheid. Je kunt een leningverzoek in een paar minuten indienen en onmiddellijke resultaten krijgen, je hoeft niet naar de filiaal van de geldverstrekker te gaan of lang te wachten.

Online leningaanbieders bieden flexibele leningopties met redelijke rentetarieven en aflossingen. Je kunt het leningbedrag en de aflossingstermijn kiezen die passend zijn bij je financiële situatie.

Algemene voorwaarden en eisen voor leners

Om een online lening in Nederland te ontvangen, moeten enkele eisen worden vervuld. Deze eisen kunnen afhankelijk zijn van de online leningaanbieder, maar omvatten in het algemeen de volgende eisen:

 • Leeftijd 18 tot 75 of afhankelijk van beleid van serviceprovider
 • Nederlandse burger zijn en een adres in Nederland hebben
 • Moet een e-mail en een contacttelefoonnummer hebben
 • Regelmatig en officieel inkomen hebben.

Let op, deze eisen kunnen afhankelijk zijn van de online leningaanbieder, dus controleer dit nogmaals voordat u een leningaanvraag indient. Door de eisen volledig na te leven, kunt u uw kans vergroten om een snelle en handige online lening te ontvangen.

Lening vergelijken

Het vinden en vergelijken van online leningen in Nederland kan een lang en complex proces zijn, omdat er zoveel service providers zijn. Maar u kunt dit proces vergemakkelijken door gebruik te maken van de online lening vergelijkingssite Lenen365.nl. Dit is een site die zich richt op het vergelijken van online leningdiensten in Nederland en u gedetailleerde informatie geeft over de service providers, leningkosten, looptijd en voorwaarden van de lening.

Hoe geld lenen?

Om een online lening te krijgen via Lenen365.nl, kun je het volgende doen:

 • Vergelijk leningen en kies de aanbieding die het beste bij je past
 • Kies de gewenste looptijd en het bedrag dat je wilt lenen.
 • Vul het aanvraagformulier in door je persoonlijke informatie in te voeren, inclusief je naam, adres, telefoonnummer en informatie over je inkomen.
 • Wacht tot de betreffende leningverstrekker contact met je opneemt en eventueel extra informatie vraagt.
 • Na het beëindigen van het verificatieproces kun je een lening online krijgen met de meest geschikte rentepercentage en voorwaarden.

Verantwoord lenen

Lenen kan een effectieve oplossing zijn om financiële problemen op te lossen, maar het is belangrijk om verantwoord te lenen. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen om verantwoord te lenen:

 • Beoordeel uw financiële situatie: Voordat u geld leent, is het belangrijk om uw huidige financiële situatie te beoordelen en ervoor te zorgen dat u in staat bent om de lening terug te betalen.
 • Vergelijk verschillende leningen: Er zijn veel verschillende leningen beschikbaar, dus het is belangrijk om zorgvuldig verschillende opties te vergelijken en de lening te kiezen die het beste bij uw financiële situatie past.
 • Lees de voorwaarden zorgvuldig door: Voordat u een lening aangaat, is het belangrijk om de voorwaarden en de rentetarieven zorgvuldig door te lezen om te begrijpen wat er van u verwacht wordt.
 • Bepaal de terugbetalingstermijn: Het is belangrijk om te beslissen hoe lang u de tijd heeft om de lening terug te betalen en deze termijn in uw budgetplan op te nemen.

Door verantwoord te lenen, kunt u financiële problemen oplossen zonder verder in de problemen te komen. Door uw financiële situatie te beoordelen, verschillende leningen te vergelijken, de voorwaarden zorgvuldig door te lezen, de terugbetalingstermijn vast te stellen en een budgetplan te maken, kunt u verantwoord lenen en uw financiële toekomst beschermen.

Jaarlijks kostenpercentage (Annual Percentage Rate APR)

Het JKP (jaarlijks kostenpercentage) is een totaal kostenplaatje van de lening per jaar, uitgedrukt in het percentage van het geleende bedrag. Het JKP bestaat uit twee delen: een deel kosten voor de aflossing en rente die je jaarlijks betaalt en een deel kosten die je maakt om de lening af te sluiten en overige kosten.  Oftwel de totale kosten die de lening je kost op jaarbasis. Hier komt dus niets meer bij. Maximaal jaarlijks kostenpercentage (APR): 10%.

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 14%. Looptijd: vanaf 62 dagen tot 10 jaar. Voorbeeld: kredietbedrag 2500 €, termijn 72 maanden, rente bedrag 796.00 €, totaal bedrag: 3296.00 €, JKP (APR) 10%.

Lenen365.nl is geen kredietverstrekker, een financieel adviseur of enig ander soort financiële instelling. Wij vergelijken Financiële producten en services om de consument te helpen tijd en geld te besparen.